dissabte, 19 de gener del 2013

Princeland....

És una llàstima que quan apareix un anunci de contractació (en aquest cas per a mestres i tècniques d'educació infantil a la Comunitat Valenciana) sigui perquè s'estan creant serveis com aquest....
Sembla una pel·lícula de ciència ficció, una broma,...
Fins fa poc el podíem visualitzar com a notícia independent, però RTVValència l'ha retirat i ara el podem veure inclòs en el programa on es va emetre, Ocupa't, on plantegen ofertes de treball en la Comunitat Valenciana, per veurel cal que  cliqueu aquí.

2 comentaris:

  1. Com sempre és diu, la realitat acaba superant la ficció. Quin greu que encara es prioritzi el sexisme, consumisme i etiquetatge dels més petits sota conceptes com hàbits d'higiène i salut responsables. Jo crec que la responsabilitat va més enllà i apel·lo al sentit comú dels pares a l'hora d'escollir les activitats extraescolars dels seus fills. NOEMÍ (Educadora Social).

    ResponElimina
  2. És fortíssim lo de Princeland, ho vaig veure a les notícies i ho vaig trobar vergonyós! No sé quins valors pretenem donar als infants donant suport a l'etiqueta de princesa amb tot el que aquesta paraula comporta (ser una dona que es preocupa per la seva imatge, que no tingui ni veu ni vot, que sigui una postal, etc.).
    La culpa per això, no és de les nenes que volen ser princeses, sinó dels pares que permeten que les seves filles acudeixin a aquests tipus de llocs enn comptes de fer una activitat més educativa. LAURA (Integradora Social)

    ResponElimina