divendres, 26 d’abril del 2013

Segon d'integració visita el Centre d'Apropament a la Natura del Mujal



En el CAN del Mujal, tal com ens ha explicat l'Àngel Martínez, ànima del projecte, hi ha diversos fronts que donen sentit a aquesta proposta. Per una banda les vivites escolars. Es realitzen tallers a les escoles on els nens i nenes veuen i toquen tots els animals que portem a l'aula: pollets, conillets, cotorra o periquito, conill porquí, llangardaix (iguana o geco), serp, tortuga, eriçó, milpeus, aranya, insecte pal, insecte fulla, hàmsters, fura, esquirols, mussol, granota, cargol gegant, i xinxilla, entre altres.
També les visites escolars d'un dia per viure l'experiència de ser grangers, pagesos, exploradors o intrèpids rastrejadors. Els centres escolars poden triar paquets d’activitats per fer que aquesta jornada sigui tota una experiència.
Per altra banda les visites de cap de setmana per a grups, esplais, famílies,... que passen un dia entranyable descobrint i coneixent mil coses sobre els animals i la natura.
I per altra cantó, projectes que donen un sentit més social a tot plegat. Un grup de joves d'AMPANS treballa en el CAN de dimarts a divendres pels matins, joves de CRAE's també hi col·laboren, grups d'avis es converteixen en "experts" per després fer tallers en escoles i residències per a gent gran,....
Agraïm a l'Àngel la seva atenció i explicacions, així com el tracte rebut en la visita, ja quens vam sentir com a casa. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada