dimecres, 4 de novembre del 2015

Visitem AMPANS i el projecte Moltacte




El dimarts 3 de novembre vam visitar AMPANS i el projecte Moltacte. En la visita a AMPANS vam veure els Centres Ocupacionals La Llum, on en Juanjo, una de les persones que hi treballen, ens va fer d'amfitrió i ens va explicar què fan, per a què ho fan, com s'organitzen, què els hi suposa en primera persona,... Després la Glòria Gallés, de RRHH de la fundació, ens va passar una presentació i vídeos per situar globalment sobre el projecte AMPANS. Finalment vam visitar el Centre Especial de Treball del Garden.
Després vam visitar el projecte Moltacte, on Ana Artazcoz (cofundadora i treballadora del projecte) ens va situar respecte a la creació, desplegament, objectius,... de Moltacte. Va fer èmfasi especial a l'objectiu general de basar el projecte en valors socials que puguin provocar canvis no només en els treballadors de Moltacte, sinó també a les empreses amb qui treballen. la idea primordial que va generar Moltacte va ser i és la inserció sociolaboral de persones que han patit i/o pateixen malalties mentals severes.
Des d'aquí agraïm a les dues entitats la predisposició i amabilitat de totes les persones que ens van atendre i que ens van transmetre l'essència de perquè existeixen i què pretenen aquestes organitzacions. Moltes gràcies !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada