dijous, 10 de desembre del 2015

Alumnes d'Integració Social participen en la pujada solidària a Collbaix


Les 24 hores de pujades al Collbaix que s'han celebrat aquest cap de setmana han estat un veritable èxit de convocatòria tant en la vessant esportiva com en la solidària. Un total de 647 persones han coronat l'emblemàtic cim bagenc i han fet la seva aportació econòmica per a la Marató de TV3 que enguany recapta fons per la investigació de la diabetis i l'obesitat.

El camp base situat a la falda del Collbaix per la vessant de Sant Joan de Vilatorrada ha servit de punt d'inici i final per a tothom qui ha volgut posar el seu granet de sorra i participar en la iniciativa promoguda pel sallentí Sergi Cots.

El Collbaix Extrem Solidari ha recaptat fons amb pujades al Collbaix des de la falda des de les 5 de la tarda de divendres fins a la mateixa hora de dissabte, per un itinerari de 2.4 kilòmetres i 265 metres de desnivell positiu on cada participant donava un euro per pujada a benefici de la Marató de TV3. Esportistes de primer nivell com Núria Picas, Gerard Morales o Agustí Roc no es van perdre la festa i van fer ascensos de nit. Durant la jornada de dissabte moltes famílies i excursionistes van fer costat als organitzadors que van fer 25 pujades al Collbaix.

Alumnes de primer d'Integració Social de l'EDN es van sumar a aquesta festa solidària aportant el seu granet de sorra a la causa que aquest any promou la Marató de TV3.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada