divendres, 23 de març del 2018

El Club Social Mosaic de Manresa ens interpreten la seva obra "Si queremos... sí se puede"

Així estava el vestíbul de l'EDN per a poder entrar a veure l'obra !!!









En les imatges podem veure diferents moments de l¡obra "Si queremos... Sí se puede !!!" que el grup de teatre del Club Social Mosaic de Manresa ens van venir a interpretar ahir, dia 22 de març de 2018, com a cloenda de classes abans de les vacances de Setmana Santa.
Vam assistir-hi tots i totes els i les alumnes i professors/es de la família de FP de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, així com públic divers i acompanyants dels actors.
En total érem a la Sala d'Actes un centenar de persones que vam poder presencia i gaudir d'aquesta obra. Una obra molt visual, de llenguatge plàstic i corporal, que transmet molts missatges al voltant de la no violència, la lluita de classes, l'explotació infantil... interpretada de forma súper inclusiva per una colla de grans artistes amb diversitat funcional (per salut mental, per diversitat funcional física... o simplement perquè cadascú som com som).
Des d'aquí agraïm a tots i totes el seu esforç, la seva il·lusió, la seva entrega... i esperem que quan tinguin una altra obra posada en escena (que ens van dir que ja estan gestant) ens la vinguin a representar i els surti tan bé com la que vam viure i veure ahir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada