divendres, 16 de novembre del 2018

Fins al 2019 s'incrementaran els professionals per fer atenció social



Fins al 2019 s'incrementaran els professionals per fer atenció social

A les comarques centrals es passarà dels 136 treballadors actuals a com a mínim 187

15.11.2018 | 23:37
La contractació de més professionals destinats als equips bàsics de serveis socials així com educadors i educadores socials, així com personal administratiu, va ser un dels aspectes que va destacar ahir el conseller Chakir el Homrani durant la seva estada a Manresa. A les comarques centrals es preveu que es passi dels 136 professionals actuals a 187 com a mínim. Al conjunt de Catalunya es preveu contractar més de 850 persones.
És mèrit de l'anterior consellera, va voler deixar clar el Homrani, i una demanda històrica dels ajuntaments i consells comarcals. Va explicar que s'introduirà la figura del gestor administratiu «que ha de permetre que els professionals destinin la major part del seu temps a la gestió social i no a tasques burocràtiques».
Va anunciar, així mateix, que entre els anys 2020 i 2021 s'implantarà a la Catalunya central un nou servei socioeducatiu per a infantis i adolescents en situació de risc i les seves famílies. És un exemple, va dir, de les polítiques preventives. Per al conseller El Homrani, «el sistema de serveis socials ha patit un enorme desgast» que s'ha de revertir.
Extret del web de Regió7, per accedir a l'article clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada