dilluns, 5 de maig del 2014

PLASTIBOTS

Durant el cap de setmana 3 i 4 de maig, en el marc de la fira de Navàs, s'ha celebrat la TICdate que ha aplegat empreses, entitats,... que tenen a veure amb el món de la tecnologia, la innovació i la creació. La família d'FP de Serveis Socioculturals i a la Comunitat hem volgut sumar-nos a la iniciativa i a l'estand de l'EDN hi hem muntat un taller per als nens i nenes que volguessin passar una bona estona mentre els pares, mares i acompanyants estaven pels Drones, les Google-glas i els enginys diversos que s'anaven presentant a la Pista Sant Jordi de Navàs.
La nostra proposta girava al voltant dels robots, en aquest cas els PLASTIBOTS, elaborats amb dues plastilines, una convencional i l'altra fabricada per nosaltres i conductora a nivell elèctric. La combinació entre les dues permetia elaborar petits robots als quals se'ls podia afegir leds, peces diverses reciclades de vells ordinadors, cables, etc. i la veritat és que el resultat i la participació durant tot el cap de setmana ha estat molt alta. Els infants podien elaborat el robot posant imaginació, creativitat, provant, remenant,... i si volien també se'l podien emportar per un mòdic preu. 
El millor de tot ha estat la cara de satisfacció dels nens i nenes, i també de pares, mares, avis, tiets,... en comprovar que el seu robot feia llum !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada