divendres, 21 de novembre del 2014

Els de primer d'Integració Social preparen activitats per treballar les HAPS

Els alumnes de primer d'Integració Social estan preparant, per grups, activitats que serveixen per treballar les Habilitats d'autonomia personal i social, en aquest cas el grup composat per la Marta G, la Mònica, el Ramon i la Karen han treballat a partir de tres eixos: activitats de la vida diària, tercera edat i Nadal. Per això han proposat a la resta d'alumnes (que feien d'avis en una residència) de fer un taller de galetes nadalenques, que ho han transformat en figures de pasta de sal, que serviran per a decorar l'aula...
 En les imatges de dalt podem veure com un grup va preparar activitats pensant en un col·lectiu amb hemiplègia, per això es van fer activitats amb cames lligades, braços immobilitzats, etc.
I en aquestes darreres imatges veiem com un grup va pensar i proposar activitats lúdiques a través de les quals treballarien habilitats diverses i desenvoluparien aspectes cognitius d'un col·lectiu d'infants entre 6 i 12 anys en risc d'exclusió social que van cada dia per la tarda a un centre obert.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada