dilluns, 24 de novembre del 2014

La família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat s'uneix al dia internacional contra la violència de gènere


El dia 25 de novembre, com cada any,  es posa en marxa la iniciativa de les Nacions Unides contra la violència de gènere, aquest any sota el lema "Pinta el teu barri de taronja". Amb ella, persones de tot el món estan mostrant aquest color per simbolitzar l'esperança d'un futur sense violència per a dones i nenes.
Aquest dia infinitat d'imatges recorreran i ompliran les xarxes socials per llançar un missatge molt clar contra la violència el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

"Hem de inundar tots els llocs amb aquest color tan cridaner, per transmetre el missatge de forma alta i clara: totes i tots hem d'unir els nostres esforços per posar fi a la violència contra les dones i les nenes, ara", ha afirmat Phumzile Mlambo- Ngcuka, directora executiva d'ONU Dones. "Això inclou que els homes i els nens alcin la seva veu a favor del que és just i treballin amb la nostra organització i el moviment de les dones per fer front a la desigualtat de gènere. Hem d'acabar amb aquesta vulneració greu dels drets humans. Sabem què és el que funciona; ara insistim en el compromís de prendre mesures polítiques i dotar de recursos aquesta agenda ".

La commemoració d'aquest any vindrà marcada per un ferm crit de totes les dones i homes perquè demostrin el seu suport per tal de posar fi a aquesta pandèmia que afecta a mil milions de dones. La gent col·locarà llaços taronges en llocs destacats. Ens farem fotos destacant aquest color. Hi haurà persones vestides de taronja per generar consciència i debatre solucions que impliquin a tota la comunitat.


Per això alumnes i professors i professores de l'EDN de la família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat ens hem sumat a aquesta crida. Estudiants d'Integració Social, d'Educació Infantil i d'Atenció a les persones amb dependència ens hem fet fotos amb el color taronja, el color contra la violència de gènere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada