dimarts, 2 de desembre del 2014

El grup de primer també visita el projecte Moltacte

El dimarts 2 de desembre hem visitat el projecte MOLTACTE, que té tres botigues outlet a Manresa. Ens ha atès la Pilar Llort, membre de l'equip professional i encarregada d'una de les botigues, ens ha explicat les grans línies i els aspectes més importants del projecte, des de la seva creació fins a avui.
Moltacte és un projecte centrat en les persones, desenvolupat en col·laboració amb una sèrie de prestigioses marques de moda i que aposta per harmonitzar valors socials, econòmics i comercials.
Moltacte és també una invitació a canviar la nostra manera d'entendre les coses i a compartir una experiència que millora la vida de les persones.
Moltacte és molt més que una empresa social que aposta per les capacitats de les persones amb trastorn mental sever, és un projecte desenvolupat des de la creença que tot, fins el més inaudit, pot fer-se realitat en les nostres vides. 
Agraïm a la Pilar l'atenció que ens ha prestat i l'amabilitat amb que ens ha explicat tot el que ha preparat i li hem demanat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada