dijous, 29 de gener del 2015

Canvi de quatrimestre en els projectes d'aprenentatge - servei

Els alumnes de segon d'Integració social que participen en diversos projectes o serveis des de la perspectiva d'aprenentatge servei acaben de tancar el quatrimestre, fet que comporta canvis dels participants d'un lloc a l'altre. Per això ahir va ser un dia especial. A la residència d'avis els tres alumnes van proposar una activitat per a fer galetes i acabar la seva estada allà amb una mica de festeta menjant-se-les amb els avis. Al SSIB els quatre alumnes van proposar una activitat de llum negra per jugar, crear,... I finalment al Xalar, els quatre alumnes també van proposar fer una festa de comiat amb pastissos i gran partida del joc de Pokemon. Aquí en podeu veure unes imatges.
En les imatges de dalt podeu veure l'espectacular sensació que feia l'activitat amb llum negra en la que van participar tots els nens i nenes del SSIB Puig-Reig. Entreteniment, creativitat i obertura de possibilitats per a imaginar, projectar,....Molt bé nois !!!
En aquestes altres imatges veieu la festeta de comiat que els quatre alumnes que col·laboraven amb el Xalar van organitzar per als nens i nenes, amb jocs de taula, pastissos i mostres d'agraïment mutu per aquests mesos compartits. Bona feina !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada