dimarts, 20 de gener del 2015

Xerrada del CREDA sobre dèficit auditiu

El passat dilluns dia 19 de gener de 2015 vam tenir al nostre centre les logopedes Carme Cabra i Neus Escudé, membres del CREDA dels Serveis Educatius a la Catalunya central del Departament d'Ensenyament, que amablement ens van fer una xerrada o classe magistral sobre l'escolarització dels nens i nenes amb dèficit auditiu.
Van fer un repàs sobre les possibles causes, tipus de sordesa, etc. el treball amb sistemes alternatius o augmentatius de comunicació i, sobretot, sobre experiències viscudes que reflectien el treball que aquest servei dóna en el gran col·lectiu educatiu de les comarques centrals.
En les imatges podeu veure la Neus Escudé amb en David, un dels seus alumnes, que justament és de Navàs i va venir acompanyat dels seus pares per explicar en primera persona la seva vivència. La Neus i la Carme van mostrar vídeos en els quals es va veure molt clarament la progressió del noi des de que van iniciar el treball amb ell quan tenia cinc anys.
A la xerrada hi van participar els alumnes de primer d'Integració social, junt amb els alumnes de primer i segon d'Educació Infantil.
Des d'aquí agraïm l'amabilitat i la predisposició de la Neus i la Carme per a fer-nos partícips dels seus coneixements i experiència.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada