dimarts, 28 d’abril del 2015

La Moguda a l'Agulla que organitza el CAE necessita voluntaris/es


L’organització d’un acte com la Moguda requereix un nombre molt important de persones que a nivell voluntari puguin donar resposta a les diferents necessitats organitzatives: muntatge, monitoratge d’activitats, desmuntatge, fotografies, vídeos, etc. Per aquest motiu, des del CAE tornen a fer una crida per trobar persones interessades en col·laborar en la Moguda 2015. 


S’han programat dos torns: 
- 1r: dissabte de 10 a 2/4 de 2 del matí, ajudant a fer el muntatge de la infraestructura –carpes, pancartes, activitats...-
- 2n: dissabte de 2/4 de 4 a les 8 de la tarda, fent les activitats i ajudant a desmuntar. 

També hi ha la possibilitat de participar en els dos torns. En aquest cas, les persones que col·laborin en els dos torns poden quedar-se a dinar al Parc de l’Agulla conjuntament amb l’equip organitzador.

Les persones interessades poden emplenar el formulari que hi ha al web o bé posar-se en contacte amb el CAE a través d’una trucada telefònica -93 872 57 89- o a través d’un correu electrònic –cae@cae.cat-. 

De totes maneres, aquesta proposta no exclou que aquell dia vulgueu anar al Parc de l’Agulla a veure les activitats o a gaudir-les amb la vostra colla, els amics, la família,...

Aquest any la Moguda va d'Indis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada