dijous, 14 de maig del 2015

"Donem la llauna a la fam" una campanya de recollida d'aliments des del món del futbol

El nostre company, futur integrador social, Esteve Olivella, lidera la campanya a les nostres comarques (Bages, Berguedà i Cerdanya) com a president de la delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol de les comarques esmentades.
Des d'aquí encoratgem a tothom que vulgui a participar d'un dels 156 partits de futbol i futbol sala programats pel proper cap de setmana 16 i 17 de maig a portar-hi aliments per cooperar amb la campanya.
 El cap de setmana del 16 i 17 de maig, a tots els camps de futbol i pavellons de futbol sala hi haurà punts de recollida per a tot tipus de llaunes de conserva (tonyina, sardines, verat, fruita en almívar, llet condensada, patés, conserves càrniques, etc.). L'objectiu és recollir un mínim de 10 quilos de conserves a cada partit que es disputi aquell cap de setmana, és a dir, uns 40.000 quilos. La campanya 'Donem la llauna a la fam' estarà present a 407 poblacions de Catalunya. El 16 i 17 de maig es disputaran 3.713 partits en 821 camps i pavellons d'arreu del país. Per tant, gairebé totes les comarques de Catalunya  participaran en la recollida d'aliments. A més, la comarca de Matarranya, que pertany a la província de Terol, també participarà en el Gran Repte.
 Per tal de crear més ressò mediàtic d'aquesta iniciativa, es crearà l'etiqueta #llaunaalafam. D'aquesta manera, es pretén que tothom pugui penjar fotografies i vídeos i ho comparteixin amb la resta de persones solidàries que també estaran participants de la jornada.
Per a més informació pots clicar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada