dijous, 7 de maig del 2015

L'Altre Festival. Festival internacional d'arts escèniques i salut mental

 Us copiem fragments extrets de la pàgina web de L'Altre Festival:

Ens plau anunciar-vos el naixement a Barcelona, el juny del 2015, d’un nou Festival d’Arts Escèniques. No es tracta d’un Festival com els anteriors, es tracta d’una altra cosa, d’un altre festival. Del 4 al 7 de juny obrim portes a la Nau Ivanow.


L’Altre Festival neix amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb trastorn mental perquè entenem que poden ser una eina fonamental en el procés terapèutic i normalitzador de la vida. Però no només això. També volem ser un referent per a tota aquella gent que estima i gaudeix del que es fa dalt d’un escenari. Una punta de llança per trencar estigmes i etiquetes. Un espai on compartir experiències, vivències i descobrir altres realitats. Una altra manera de veure i viure la salut mental. Volem engegar una cosa nova, diferent, un altre festival.
I per dur-ho a terme us necessitem. Hem d’omplir L’Altre Festival de teatre, música, dansa i poesia. Si sou una companyia de persones amb trastorn mental, o familiars, o professionals de la salut mental, o amics, o actors, o coneguts o tot a l’hora, presenteu-nos una proposta. Si teniu un espectacle preparat o en voleu crear un de nou, feu-nos-ho arribar. Salut Mental i Arts Escèniques, aquestes són les dues premisses.
Moltes gràcies a tots. Us esperem amb els braços oberts!
Per a accedir a la pàgina web de L'Altre Festival clica en aquest enllaç.
Si vols col·laborar econòmicament en el projecte, donant suport a projectes innovadors i creatius com L'Altre Festival, pots fer-ho pel sistema de crowdfunding a través de Verkami. Pots accedir directament al lloc web per col·laborar en aquest festival clicant en aquest enllaç de Verkami. 
Si vols accedir directament al programa de L'Altre Festival clica aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada