dissabte, 1 d’octubre del 2016

Integració Social de l'EDN un any més col·labora i participa en la Festa de la Verema d'Urpina d'AMPANS

Un any més el alguns alumnes del grup de Segon d'Integració Social de l'EDN ha ajudat a preparar i a dur a terme la Festa de la Verema d'Urpina, a Sant Salvador de Guardiola, de la Fundació AMPANS.
En les imatges superiors veiem com vam preparar les taules per a l'arrossada, la cata de vins, l'exposició de dibuixos, etc.

Unes imatges més de la feina i tasques de preparació, amb l'Andra, la Núria, la Laia, l'Anaïs i la Judit.

Durant la festa, amb algunes de les persones residents a Urpina, vetllant pels jocs, el concurs de dibuix, la participació en els inflables,...

En les fotos de sobre veiem a l'Andrea i la Núria amb el Joan i el Sr. Picapoll, el ciclistes que han vingut pedalant des del Garden, la gentada que està gaudint de la festa, persones que viuen i treballen en altres llars i que estan vinculades amb l'EDN...
Des d'aquí els professors i alumnes que hem participat de nou en aquesta festa volem felicitar a la Fundació AMPANS, la llar Urpina i a totes les persones que han fet possible de nou aquesta gran festa !!!
ENHORABONA !!!

També moltes felicitats al grup d'alumnes que heu fet possible aquesta col·laboració, heu treballat de valent, amb encert, creativitat, ganes i bon humor !!!   MOLTES FELICITATS !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada