dissabte, 26 de novembre del 2016

La família de FP de Serveis socioculturals i a la comunitat ens sumem als actes del 25 de novembre per a l'eliminació de la violència envers les dones

 Avui, dia 25 de novembre de 2015, alumnes i professores i professors de la família de Formació Professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l'EDN ens hem sumat als actes per a l'eradicació de la violència envers les dones amb un seguit de propostes que hem anat treballant al llarg de la tarda.

En primer lloc, a les 18'15 de la tarda, tots els cursos han participat en l'obertura de l'acte amb la visualització dels vídeos que els alumnes de segon d'Integració social han treballat en la UF04 del mòdul 06 "Atenció a les unitats de convivència", despres ens hem dividit en dos grups. Per una banda els alumnes de segon  d'Atenció a les persones en dependència, segon d'Educació infantil isegon d'Integració social han participat en la xerrada que ens ha ofert una dona que ha viscut la violència de gènere en primera persona. Recorregut, ruptura, recomanacions,... la xerrada s'ha centrat totalment en la narració de la persona que ha bolcat bona part del seu passat, patiment i lluites per tal d'entendre, protegir i prevenir aquestes situacions.

Per altra banda, els grups de primer ( CFGM de Cures d'auxiliar d'infermeria, d'Educació infantil i d'Integració social) han visualitzat el film de la directora Iciar Bollaín "Te doy mis ojos", totalment centrada en la violència masclista i cap a la dona.







Aquests són uns dels vídeos elaborats per les alumnes i els alumnes de segon d'Integració social.








Aquí veiem la sala d'actes amb totes les alumnes i tots els alumnes de la família professional de Serveis Socioculturals i a la comunitat en l'acte inicial.



Els alumnes dels grups de primer han visualitzat el fils "Te doy mis ojos" mentre els de segon han participat d'una xerrada amb una dona testimoni d'haver patit violència masclista.





Finalment, alguns alumnes i professores i professor, hem fet un petit Photocall per tancar l'acte.

1 comentari:

  1. Buenos dias, aprovecho este blog para comunicarme con Albert Cunill.
    Soy educador en Francia y montamos un proyecto con adolecentes para visitar Catalunya. Trabajo en un Instituto que atiende a jovenes que sufren trastornos mentales y los proyectos de este tipo les permiten vivir otra experiencia y confrontarse a otro entorno.
    Quisiera intercambiar para tener informaciones concretas acerca de este proyecto.
    gracias por escribirme al mail : danto.danto@wanadoo.fr

    ResponElimina