dimecres, 25 d’octubre del 2017

El Berguedà treu a concurs 24 places per a joves amb qualificació


L’oferta ocupacional adreçada a joves és conjunta entre ajuntaments i el Consell Comarcal del Berguedà, i suposa pràcticament el triple respecte a l’exercici anterior.

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha publicat les bases i el concurs per cobrir la contractació en pràctiques de joves amb formació, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. És un programa adreçat a joves que puguin acreditar estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior (o títols oficialment reconeguts com equivalents) o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per l’exercici professional. L’única condició és que els candidats estiguin inscrits en el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya en el moment de realitzar la contractació; un tràmit que, al Berguedà, realitza tant el Consell Comarcal del Berguedà com la Delegació al Berguedà de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Així, el Consell Comarcal del Berguedà amb el suport de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, enguany ha volgut encetar un treball amb els ajuntaments per multiplicar les places, coordinar tots els processos, i , alhora, vincular les places amb l’oferta formativa existent a la comarca, de formació professional.

D’aquesta manera, els ajuntaments de Bagà, Casserres, Gironella, Gósol, Guardiola de Berguedà, Olvan, Puig-reig, Sant Jaume de Frontanyà, Vilada i el propi Consell Comarcal del Berguedà, oferiran la contractació en pràctiques de joves beneficiaris de Garantia Juvenil, en règim laboral temporal de 6 mesos i jornada completa. Concretament en els següents llocs de treball:

1) TÈCNIC/A D’EDUCACIÓ INFANTIL (4 places )
2) TÈCNIC/A DE TURISME (3 places)
3) TÈCNIC/A AUXILIAR D’ATENCIÓ A LES PERSONES DEPENDENTS (1 plaça)
4) TÈCNIC/A BRIGADA MUNICIPAL I/O INSTAL·LACIONS (4 places)
5)  TÈCNIC/A ADMINISTRATIU/VA (7 places)
6) TÈCNIC/A SERVEIS URBANS  (1 plaça)
7) TÈCNIC/A BRIGADA MUNICIPAL JARDINERIA ( 2 places)
8) TÈCNIC/A AUXILIAR D’ESPORTS (2 places)

Perquè els joves puguin optar a alguna d’aquestes places han de fer la tramitació al Centre de Formació de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, ens que realitza el procés de selecció de forma mancomunada, al C/ Lluís Millet 33 bx, de Berga fins el proper dia 7 de novembre. Les bases que regulen aquesta convocatòria es poden consultar a https://goo.gl/rJZD7T

Si vols anar directament a la wed del CC del Berguedà clica en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada