dimecres, 29 de maig del 2019

Concert de gospel pels refugiats a Manresa


El 2 de juny no et perdis l'emocionant concert solidari que tindrà lloc a la imponent Basílica de Santa Maria de La Seu de Manresa.
'El Bages, terra d’acollida' és un concert solidari de gospel, amb la participació del Cor de Gospel Sant Cugat  a benefici del programa d'acollida de persones refugiades de la Llar de Sant Joan de Déu.
Des de finals del 2017, la Fundació Germà Tomàs Canet de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu porta a terme a Manresa el programa de Protecció Internacional, un programa d’acollida de persones refugiades que es troben en situació de vulnerabilitat. Els seus usuaris són famílies amb fills menors d’edat que han sol·licitat asil a l’estat espanyol com a conseqüència de conflictes armats, crisis humanitàries o persecució als seus països d’origen. 
En una primera fase, el programa els ofereix acollida a la Llar Sant Joan de Déu, on tenen cobertes les seves necessitats bàsiques i reben el suport de diferents professionals per tal de preparar-los per poder iniciar, més endavant, una vida autònoma fora del centre. Aprendre l’idioma, buscar un lloc on viure, escolaritzar els més menuts o començar la recerca de feina són algunes de les activitats prioritàries. Passats sis mesos, s’instal·len en un pis de lloguer i continuen la seva pròpia trajectòria vital al territori. 
Fins al moment, el programa ha atès prop de dues-centes persones de quinze nacionalitats diferents. Ajuda a fer que siguin moltes més i a oferir-los la millor acollida i hospitalitat! 
Les entrades funcionaran amb el sistema de taquilla inversa, de manera que els assistents decidireu, un cop s’acabi el concert, quin preu voleu pagar com a donatiu per a la causa. Tot i que l’accés al concert serà lliure, les persones que ho vulguin poden reservar la seva localitat sense cap cost a través de la web www.ticketea.com. També hi ha l’opció de fer una aportació voluntària sense assistir al concert, en forma de donatiu de Fila zero. L'acte compta amb el patrocini d'empreses pròximes a la Fundació Germà Tomàs Canet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada