dijous, 12 de desembre del 2019

Cantada de nadales a la Residència d'avis de Navàs









Ahir, dia 11 de desembre de 2019 els alumnes i alguns professors d'Integració social, junt amb els alumnes i professors del CFGM de Cures d'Auxiliar d'Infermeria, vam protagonitzar la cantada de nadales que dóna el tret de sortida a les festes nadalenques de la Residència d'avis de Navàs.

Els alumnes de segon, a partir de la seva participació en aprenentatge-servei, amb els alumnes de Cures, van ser una part important de la cantada.

En l'acte i vam participar tres entitats, més col·laboracions:

-EDN: amb alumnes d'Integració social, alumnes del Grau mig de Cures d'Auxiliar d'Infermeria i professors d'aquests cicles.

-El projecte Xalar: amb el grup de nens i nenes que tenen els dimecres, la dinamitzadora d'aquest projecte, l'educadora especialitzada i els alumnes de segon d'Integració social que participen del servei.


-El Raig, casal de joves de Navàs. Hi van participar uns quants joves, el dinamitzador del servei i els tres alumnes que participen en aquest servei a nivell d'aprenentatge-servei.

-La Residència d'avis de Navàs: fent d'amfitrions i conduint la festa a partir de la terapèuta ocupacional, la integradora social i dels alumnes de segon d'Integració social que els dimecres col·labora amb la residència a través del programa d'aprenentatge-servei.


-La Sandra Orgaz, alumna de 1er d'Educació infantil que té una veu espectacular, i el Josep Conesa, a qui volem agrair la seva participació amb la guitarra tant per l'assaig com per la cantada de nadales.

L'enhorabona a totes i tots els participants !!!

MOLT BONES FESTES A TOTES I TOTS !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada