dimecres, 25 de març del 2020

Contractació de titulats i alumnes en formació de SSC per a reforçar equips de serveis sociosanitaris


Hola alumnes i exalumnes de diversos cicles de la família professional de Serveis socioculturals i a la Comunitat.

Des de la Sub-direcció general d’Ordenació de la Formació Professional Inicial i d’Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ens han fet arribar aquesta crida per a seleccionar i contractar professionals (amb títol o en procés de tenir-lo) per a treballar de forma immediata en dispositius sanitaris i/o socio sanitaris diversos. Us la posem:

Benvolguda, benvolgut:

Ens adrecem a vosaltres en aquest moments d’incertesa per fer-vos arribar una proposta de col·laboració amb el Departament de Treball, Afers socials i Famílies.
Per aquesta raó, us informem de la necessitat urgent de contractació de persones per a cobrir substitucions de professionals d’atenció personal en centres residencials i centres diürns per a la gent gran, a les persones amb discapacitat i a les persones amb malaltia mental.

Aquesta demanda va adreçada a l’alumnat major d’edat per ocupar llocs de treball on no estaran en contacte directe amb persones malaltes de COVID-19.
En concret, la necessitat de contractació va dirigida a l’alumnat dels cicles formatius següents:

CFGM Atenció a persones en situació de dependència
CFGM Cures auxiliars d’infermeria
CFGS Integració social

La possibilitat de contractació està oberta tant a l’alumnat titulat en alguna de les titulacions esmentades com alumnat en procés de formació atenent la Resolució TSF/758/2020, de 20 de març, per la qual es concreten les mesures organitzatives i de recursos humans excepcionals en l'àmbit de les residències i centres diürns d'atenció a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental, així com en els serveis d'ajuda a domicili, en aplicació de la Resolució SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

Us preguem que adreceu aquesta informació a l’alumnat del vostre centre educatiu amb l’enllaç següent https://forms.gle/RSD4BwxBPfkcWSqi8 .  Les persones que estiuin interessades caldrà que omplin el formulari següent i es posaran en contacte via telèfon o correu electrònic.

Tot agraint la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada