dijous, 20 d’abril del 2017

Visitem i ens expliquen els projectes d'infància i adolescents de Creu Roja Manresa


El grup de Primer d'Integració Social avui, dia 20 d'abril de 2017, ha fert un seguit de visites a diversos serveis adreçats a la infància i l'adolescència, joves i gent gran a Manresa. hem visitat el Casal-Ot, centre obert que atén a 20 infants en situació de risc social. Ens han explicat el seu funcionament, les finalitats, els professionals que hi treballen, de qui depenen,... la seva coordinadora, la Judith Farell, a qui agraïm la seva atenció.


D'altra banda la Meri, coordinadora de JNA Joves del Nucli Antic ens ha explicat què és un projecte d’educació en medi obert. A través del qual s’ofereixen activitats, especialment esportives, a tots els infants i joves de 12 a 16 anys que tinguin interès en participar-hi. Aquestes activitats són l’eix fonamental d’intervenció directe amb els participants del projecte per la importància de l’esport com a eina fonamental i estratègica.


Finalment la Sara ens ha explicat què és la Ludoteca Ludugurus, un espai obert a tots els infants de 5 a 14 anys. L’objectiu és garantir el dret de l’infant i del jove al joc, col•laborant així en el seu desenvolupament integral, per això, la ludoteca està dotada d’un fons organitzat de jocs i joguines i altres elements lúdics. Està en ple barri antic, al Carrer de la Mel.

1 comentari:

  1. Molt bona feina la que fan aquestes entitats. també vull remarcar la importància que elles mateixes van donar al voluntariat, sense el qual, no podrien portar a terme totes les activitats que fan.

    ResponElimina