dimecres, 7 de maig del 2014

Tancant la col·laboració amb Xalar, El Raig, la Residència d'avis i amb Càrites.


 Els quatre alumnes que en el darrer trimestre han participat en el projecte Xalar s'han acomiadat dels infants amb els quals han compartit una bona colla de tardes del dimecres. Han fet un berenar especial, han jugat, han fet fotos i les han imprès per a poder fer records ben personalitzats. Un bon detall !!!
A la Residència d'avis de Navàs també han pogut acomiadar-se de les tres alumnes que en aquest darrer trimestre han estat aprenent i col·laborant en aquest servei. L'educadora social i la terapeuta ocupacional han preparat una presentació d'imatges de les moltes activitats que fan els avis, s'ha fet un berenar amb galetes, xocolata i beguda.... i els avis han fet uns detallets per a les tres futures integradores socials.
Des del curs de català per a dones nouvingudes, especialment magrebines, en el qual també hi han participat tres alumnes, també han volgut fer uns detalls per tancar aquesta participació i relació. Les dones usuàries han cantat cançons tradicionals del Marroc, han omplert de bons desitjos a les alumnes que hi han pogut ser avui i també els hi han fet unes targes d'agraïment.
Amb els nois i noies de Raig aquests darrers dies es va tancar el torneig de futbol, es va fer un joc que va implicar baixar fins a l'Ametlla de Merola, També una excursió fins el riu, amb guerra d'aigua inclosa.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada