dilluns, 8 de setembre del 2014

André i Dorine. Una obra sobre l'alzheimer

El dia 21 de setembre se celebra el dia mundial de l'alzheimer. S'aprofita aquesta data per a sensibilitzar, informar, implicar la societat,... sobre aquesta malaltia degenerativa que tant present està en la nostra societat.
Des del Kursaal de Manresa ens fan una proposta teatral molt original i que pretén tocar el tema amb tendresa, humor, rigor,.... us en transcrivim la seva proposta o sinòpsis:
"André és un escriptor consagrat, i Dorine és violoncel·lista. Després de molts anys de convivència, un cop arriben a la tercera edat, la màquina d'escriure i el violoncel es converteixen en el seu refugi de solitud. Però la irrupció de l'Alzheimer a les seves vides els obligarà a refer els ponts i a fer un viatge a través dels records per saber qui han estat, per no oblidar qui són i continuar estimant."
Ens diuen també:
Un espectacle que commourà els espectadors amb una emotiva història explicada sense paraules, executada a la perfecció pels membres de la companyia basca Kulunka Teatro.
Per a més informació cliqueu en aquest enllaç.
Aquesta obra forma part del actes al voltant del Dia Internacional de l'Alzheimer i compta amb la col·laboració de l'Associació de Familiars d'Alzheimer i altres demències.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada