dijous, 14 de juliol del 2016

FutbolNet a Manresa, un projecte pilot que s'extendrà a altres ciutats catalanes.




En la recta final del curs 2015-16 els i les alumnes de segon d'Integració social van elaborar els projectes de final del cicle formatiu. Alguns projectes inventats, altres reformulant projectes en funcionament, i en algun cas donant format tècnic a projectes que estan a punt de portar-se a la pràctica, com per exemple el projecte FutbolNet que s'està iniciant actualment a Manresa i, progressivament, s'anirà implementant a altres ciutats de Catalunya. El responsable d'això ha estat l'Esteve Olivella, vinculat a la Fundació Rosa Oriol, al món del Futbol al Bages a través de la federació i al món social per la seva trajectòria professional i personal.



De la posada en marxa del projecte FutbolNet a Manresa aquests dies se'n comença a publicar coses. Com l'article a NacióDigital del dia 11 de juliol, del qual us adjuntem uns fragments:

"A Manresa, ciutat pilot d'#Invulnerables, FutbolNet ha arrencat amb força i amb nota, ja que 106 nens d'entre 6 i 14 anys, durant tot el mes de juliol participen activament en les jornades que són animades per professionals formats per la Fundació FC Barcelona. 
La valoració per part dels infants i de les famílies es veu reflectida en l'alta assistència i en la implicació de cada un dels participants, que semblen insaciables a l'hora de jugar, aprendre i compartir.

#Invulnerables és un programa pilot que es dirigeix a infants que viuen en contextos de vulnerabilitat i les seves famílies impulsat per l'Obra Social "la Caixa", el FC Barcelona, la Fundació Rosa Oriol i la Generalitat de Catalunya. Aquesta intervenció, que ha de donar resposta a les necessitats bàsiques no cobertes, ofereix acompanyament i suport integral a la família, com també orientació a pares i mares, per promoure la igualtat d'oportunitats."




Si  voleu veure l'article complet cliqueu en aquest enllaç.

Felicitats Esteve !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada