dijous, 14 de desembre del 2017

Cantada de nadales a la Residència d'avis de Navàs








Ahir, dia 13 de desembre de 2017 els alumnes d'Integració social vam protagonitzar la cantada de nadales que dóna el tret de sortida a les festes nadalenques de la Residència d'avis de Navàs.
Alguns alumnes de primer i els alumnes de segon a partir de la seva participació en aprenentatge-servei van ser una part important de la cantada.

En l'acte i vam participar cinc entitats:

-EDN: amb alumnes dels dos grups d'Integració social i professors d'aquest cicle.

-Escola municipal de música de Navàs: amb el professor de música Marc Sibila, que també és professor de l'EDN, i dos joves alumnes de guitarra.

-El projecte Xalar: amb el grup de nens i nenes que tenen els dimecres, la dinamitzadora d'aquest projecte, l'educadora especialitzada i els alumnes de segon d'Integració social que participen del servei.

-El Casal de Joves "El Raig": amb adolescents i joves vinculats a aquest dispositiu, el seu dinamitzador i les alumnes de segon d'Integració social que hi participen els dimecres a través de l'aprenentatge-servei.

-La Residència d'avis de Navàs: fent d'amfitrions i conduint la festa a partir de la terapèuta ocupacional i dels tres alumnes de segon d'Integració social que els dimecres col·laboren amb la residència a través del programa d'aprenentatge-servei.

L'enhorabona a totes i tots els participants !!!

MOLT BONES FESTES A TOTES I TOTS !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada