divendres, 23 de febrer del 2018

Visitem la Residència La Sardana, per a persones que pateixen o han patit trastorns mentals severs i estan en risc d'exclusió social






Ahir dijous dia 22 de febrer, amb els dos grups d'Integració Social, vàrem visitar la residència La Sardana per a persones que han patit o pateixen malalties mentals severes i que necessiten un lloc de vida adequat a les seves necessitats. Aquest servei és del grup Mutuam i ens ha atès amablement la psicòloga de la residència, la Gemma.

La llar-residència La Sardana és una unitat d’atenció residencial oberta per a persones amb malaltia mental crònica i compensada que es troben en procés de reinserció social. Comparteix espai amb la residència assistida per a gent gran Mutuam Manresa al popular barri de les Escodines, a la zona nord de la ciutat.

L’edifici, un antic convent reformat, disposa d’uns equipaments moderns i diàfans, que es combinen amb detalls que s’han respectat de l’estructura original.

Vàrem poder passejar per tot el servei, veient on fan el taller de costura i planxa, les sales d'estar, els quadres organitzatius,...

Podeu veure algunes imatges de la visita.

Moltes gràcies per l'acollida, l'atenció i les explicacions que ens heu donat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada