dimecres, 18 de desembre del 2019

El grup de 2on d'Integració social i el grup de Cures d'auxiliar d'infermeria de l'EDN visitem la Residència La Ginesta de Castellcir











El dilluns passat dia 16 de desembre el grup de Cures d'auxiliar d'infermeria i ahir, dia 17 de desembre, el grup de segon d'Integració social de l'EDN vam visitar la Residència La Ginesta que pertany a la Fundació Sant Andreu de Castellcir. I està ubicada en aquest petit poblet del Moianès.
És una entitat sense ànim de lucre dirigida a l'àmbit social.
Des del seu naixement, la residència, té com a objectiu oferir una atenció integral i d'alta qualitat de vida a cadascuna de les persones que viuen al centre. Ens van explicar (sobretot la directora) que com a servei tenen molt clar que cada persona és única i cal que cadascuna d'elles pugui arribar a portar a terme el seu projecte de vida. Les persones que hi acaben anant a viure son l'eix central de tot el seu treball i les seves actuacions.
La seva filosofia de treball es basa en acompanyar a les persones des de la humanitat, el respecte i la dignitat. Per a poder aconseguir-ho  es basem en els models de treball de l'atenció centrat en la persona i el métode de validació.

La Ginesta és un espai de vida on acompanyen  persones grans que per la seva situació personal de dependència  necessiten suport en la realització de les seves activitats quotidianes.

Moltes gràcies per l'atenció i les explicacions que ens vau fer !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada