divendres, 26 d’abril del 2013

Segon visita l'Ateneu Popular la Sèquia de Manresa


El Grup de Segon d'Integració Social, amb el seu tutor Moisès Parcerisa, van realitzar una sortida tutorial visitant l'Ateneu Popular la Sèquia de Manresa. Seu de molts moviments socials d'àmbits ben diversos.
L'Ateneu La Sèquia és un projecte autogestionat i assembleari que teixeix llaços entre persones i col·lectius per a la construcció d’alternatives al sistema capitalista i al pensament hegemònic.
Neix l’any 2009 amb l’ocupació de l’antiga casa Llisach al carrer Alfons XII de Manresa, en el marc de la campanya “L’oci no és negoci” feta per l’Assemblea de Joves i Maulets.
Anys després de l’inici del projecte des de l’espai alliberat, l’antiga i abandonada residència de les germanes Josefines al gener del 2012, l’Ateneu és més viu que mai. L'alliberament d'aquest espai permet avui que vuit col·lectius social i culturalment compromesos amb la ciutat, puguin realitzar les seves activitat i accions. Unides, construïm el projecte de l'Ateneu Popular la Sèquia. Aquest projecte de cooperació i construcció d’alternatives, aglutina les lluites agro-ecologista, feminista, anticapitalista i de defensa de la llibertat dels pobles i les persones. 
Per a més informació  cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada