dissabte, 21 de juny del 2014

Obertament


El projecte Obertament llança una campanya a Manresa i rodalies per cercar persones amb problemes de salut mental que vulguin lluitar contra la discriminació social a la qual s'enfronten diàriament. La campanya arriba a Manresa amb el suport del projecte Mosaic, així com altres entitats i serveis que estan donant suport en la difusió de la campanya de captació d'activistes.
Obertament és un projecte que neix al 2010 a partir de l'aliança dels principals agents de la salut mental a Catalunya, que unifiquen esforços per lluitar de forma conjunta contra les informacions, pràctiques i actituds estigmatitzants i discriminatòries que viuen les persones amb un problema de salut mental. 
No es pot concebre un projecte de reivindicació de drets d'un col·lectiu i de promoció de la seva inclusió social sense comptar amb els membres d'aquest. Per això, Obertament pretén teixir una xarxa d'activistes antiestigma en primera persona arreu de Catalunya.
Aquests activistes es formen per ser els encarregats de transmetre la seva experiència i intervenir en la difusió pública, de sensibilitzar a col·lectius específics, i d'alertar i donar resposta sobre informacions i pràctiques discriminatòries.
Per accedir a la pàgina d'Obertament clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada