divendres, 16 de gener del 2015

Tallers d'emprenedoria amb l'educadora social Maria Navarrete

Dimarts 13 de gener els alumnes de primer d'Integració Social i dijous 15 de gener els de segon, van participar en tallers sobre emprenedoria. Aquestes tallers van estar realitzats, conduïts i dinamitzats per l'educadora social Maria Navarrete. Ella ha treballat i/o treballa en mil i una coses: CRAE's, pisos assistits per a joves tutelats i extutelats, granja escola, coordinant menjadors escolars, coordinant colònies d'estiu, creant grups d'animació, fent tallers -risoteràpia, danses d'arreu del món, sobre educació emocional,...-, dissenyant espais artístics, etc.
I és per això que l'emprenedoria que ens va proposar no gravitava tant al voltant dels passos a seguir a l'hora de tirar endavant un projecte, sinó la necessitat de tenir molt clar quin o quins són els projectes, l'empresa, el pla,... que nosaltres volem tirar realment endavant.
Per això ella proposa un aprofundiment en l'autoconeixement des de diverses vessants: punts forts, dons, habilitats, capacitats, potencialitats,... que tenim. Intel·ligència/es que predomina/en en nosaltres. Interessos, motivacions, projecció de futur,... que volem desplegar. I altres aspectes que ens han d'ajudar a afinar bé a l'hora d'embarcar-nos en allò que podem dir "ser emprenedor/a".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada