dimarts, 12 de gener del 2016

Estrena del documental "Puzzle" ( sobre experiències d'amputació) a la Catalunya Central




El proper dilluns 18 de gener a les 16'00 hores
Sala d'actes de l'EDN, Navàs.

Estrena del documental "Puzzle"

Tindrem la presència dels creadors i algun dels protagonistes del documental


Un grup de persones d’Amputats Sant Jordi forma l’equip audiovisual del documental. L’experiència de l’amputació és el fil conductor d’aquesta història, que s’explica en primera persona, per les mateixes protagonistes. Es tracta d’una peça que obliga a replantejar-se els valors i la manera que tenim d’ afrontar la realitat. Fresca, profunda i directa, aquesta és una història que ensorra la discapacitat i fa una oda a la força davant la vida.

Posem un fragment de la notícia que es va publicar a eldiario.es el dia 5 de desembre de 2015, després de l'estrena el 2 de desembre als cinemes Girona de Barcelona:

"Cinco historias con un punto en común: la experiencia de perder una de las extremidades. Este es el hilo conductor del documental 'Puzzle: un canto a la vida', que se estrenó este miércoles en los cines Girona en la víspera del Día Internacional de la discapacidad. En el filme, una producción de Càmeres i Acció y la asociación Amputats Sant Jordi, Lorena, Francesc, Marta, Carlos Tomás y Carlos Lázaro comparten sus experiencias sobre cómo afrontaron la amputación de uno de sus miembros y cómo han rehecho sus vidas."

Si voleu llegir l'article sencer cliqueu en aquest enllaç.

Per veure el tràiler a Youtube podeu clicar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada