dijous, 20 d’abril del 2017

Visitem el CAE




Després de la Creu Roja hem anat al CAE, el Centre d'animació i Esplai, on el Manel Justícia i l'Anna Sabata ens han explicat què és aquesta associació, què és la Fundació La Xarranca i tots els serveis, programes i projectes que tenen. Entre molts altres ens han esplicat la gestió que porten del Casal de Joves La Kampana.

El Casal de Joves la Kampana està gestionat pel CAE des del febrer de 2013. La Kampana és un equipament juvenil actiu i dinàmic, un espai d’acollida i convivència basat en la participació i la implicació dels joves. Fomenta i educa en valors i actituds potenciant l’oci alternatiu. La fita final de la intervenció del CAE és assolir que el Casal de Joves la Kampana esdevingui un espai integrador, cohesionador i educatiu; actiu i generador d’iniciatives de lleure i oci juvenil; obert a la participació dels tots adolescents i joves de la ciutat i on les diferències culturals i de gènere esdevenen un fet respectat i viscut com a riquesa.  

El Casal de Joves la Kampana és un equipaments municipal de l'ajuntament de Manresa gestionat i dinamitzat pel CAE.

1 comentari:

  1. Encantadora l'Anna Sabata, que crec que amb la seva energia i simpatia, ens va fer un xute de ganes de fer coses, als que estem estudiant Integració social.

    ResponElimina