dijous, 13 de febrer del 2014

Calçotada a l'EDN


El pròxim dia 27 de febrer els alumnes de 3r d'ESO que han cursat l'optativa d'emprenedoria faran una calçotada a partir de 13:00h com a culminació final del projecte que van iniciar a principis de setembre i que consistia en la plantació i cultiu dels calçots. Durant tot aquest temps han vist  créixer els calçots i han pogut posar en pràctica els diferents conceptes empresarials tractats a l'aula com ara els càlculs de costos i beneficis, el treball en equip, la col·laboració, la implicació, la perseverança...

A més a més, el mateix dia i a la mateixa hora es portarà a terme una "grafitada" a càrrec del professor que fa el taller de grafitisme els dimecres a la tarda, l'Óscar Figueroa.

Els diners recaptats serviran per cobrir els costos de la calçotada i els beneficis seran destinats a finançar el viatge final de curs que aquests alumnes realitzaran el pròxim curs acadèmic.

Només recordar-vos que hi  esteu tots convidats i que els tiquets els podreu aconseguir a les oficines de l'escola fins al dilluns 24 de febrer per només 3,5€ que inclou: entrepà de botifarra, tast de calçots i beguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada