dimarts, 25 d’octubre del 2016

Ofertes laborals per a la residència de Gurb per a persones amb malaltia mental.


A Gurb estan en procés d'obertura d'una residència per a persones que pateixen malaltia mental. A continuació posem un fragment d'una noticia:

"La residència de Gurb, ubicada al polígon La Ronda, ocupa una parcel·la de 10.000m2 i una superfície construïda de 3.000m2. “Al principi havia de tenir 60 places, però finalment en tindrà 57. El centre està distribuït en quatre comunitats de convivència. Cada una funcionarà de manera autònoma i acollirà una quinzena de malalts. A més ja hi ha enllestides les sales polivalents, les de fisioteràpia, d’informàtica... La previsió és que doni feina a una seixantena de persones”. Al centre, cada malalt estarà autoritzat per una persona i hi podrà estar fins a dos anys. El Departament de Salut serà qui haurà de proveir els professionals per tractar els malalts."
El9Nou.cat

Des de les persones que ho estan engegant ens han fet arribar això:

“Residencia Mas Vella Terra, per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta busca monitor/a amb experiència en l’àmbit de discapacitat intel•lectual, trastorn de conducta o amb persones amb malaltia mental (centres hospitalàris, unitats psiquiàtriques o bé centres residencials). Es valorarà formació en l'àmbit de psicologia, pegadogia, educación especial, terapia ocupacionsl, integració social, educación especial... Funcions: atenció directa, suport en la promoció de l'autonomia personal, planificació i realització de tallers rehabilitadors i d'oci.”

Els interessats i les interessades contacteu:

Residència Mas Vella Terra
Ronda Agricultura , 9
Gurb

Tel. 93 676 67 98

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada