divendres, 24 de novembre del 2017

Visitem el Menjador social El Tupí









El Tupi és un menjador social que es troba a la ciutat de Vic, concretament és la única associació amb aquestes característiques a la ciutat. El menjador social es troba situat al barri de la Calla, els baixos dels pisos socials al carrer Pallaire Dulcet.

Antigament es trobaven a un petit local cedit per els Pares Claretians, però acualtment, ja fa més d'un any que es van traslladar a un nou local més gran i amb més bones condicions cedit per l'ajuntament.

El Tupí funciona gràcies a la col·laboració de tots, tan de les persones voluntàries que estan al càrrec de l'organització com de les persones que hi col·laboren aportant-hi menjar entre d'altres recursos. 

Núria Casamitjana i Marià Vilaró, son les responsables del El Tupí, tanmateix, Caritas acompanya a les persones que s’hi adrecen.

En definitiva, Vic compte amb un menjador social “El Tupí” que durant anys ha resolt el dinar de moltes persones excloses socialment.

En la foto que trobem just damunt d'aquest text podem veure a la parella, la Núria Casamitjana i en Marià Vilaró, que ens van atendre, explicar i acompanyar durant tota la visita. 

Moltes gràcies !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada