dijous, 5 de març del 2015

Taller de PLASTIBOTS al Col·legi Sant Josep



Dimarts dia 3 de març els alumnes de primer d'Integració Social van anar al Col·legi Sant Josep de Navàs per dinamitzar, conduir i executar un taller de Plastibots amb els nens i nenes del primer cicle d'educació Primària. Durant tot el curs aquesta escola ha estat vinculant els aprenentatges a un eix didàctic, LA LLUM, per això ens van demanar de fer aquest taller, ja que els Plastibots tenen una relació directa amb l'energia elèctrica que generen les piles i com aquesta produeix llum a través dels leds, etc.
La nostra proposta girava al voltant dels robots elaborats amb dues plastilines, una convencional i l'altra fabricada per nosaltres i conductora a nivell elèctric. La combinació entre les dues permetia elaborar petits robots als quals se'ls podia afegir leds, peces diverses reciclades de vells ordinadors, cables, etc. i la veritat és que el resultat i la participació durant tot el taller ha estat boníssima. Els infants podien elaborat el robot posant imaginació, creativitat, provant, remenant,...
El millor de tot ha estat la cara de satisfacció dels nens i nenes, i també de les mestres i nosaltres mateixos, en comprovar que el seu robot feia llum !!!!
Si voleu veure aquestes fotos en format presentació cliqueu en aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada