diumenge, 17 de maig del 2015

Cap de setmana a Urpina. Els alumnes de segon d'integració social participen d'un "Véns?" en aquesta residència d'AMPANS.

Per als alumnes de segon d'integració social ja és la tercera vegada que passen un cap de setmana amb la comunitat d'Urpina. Fa cosa d'un any van encetar la relació amb aquesta residència d'AMPANS participant del projecte "Véns?", del qual en van sortir encantats, il·lusionats i amb ganes de tornar-hi. Per la festa de la verema, el passat mes d'octubre, van participar en la preparació i desenvolupament de la diada. I finalment, abans d'acabar el CFGS han volgut tornar a fer un "Véns?" per poder reviure tan bons moments, retrobar-se amb les persones que viuen i treballen a Urpina.

Durant el cap de setmana hi ha hagut espai pel retrobament, el bon ambient, passar estones xerrant, disfrutant, recordant,...
El dissabte per la tarda es va fer un taller de pastissos, amb premis per al més bonic, el més original i el més dolç. El taller el van preparar i dinamitzar els futurs integradors i integradores socials de l'EDN de Navàs. Després els pastissos van ser unes bones postres per a l'hora de sopar.
 El diumenge pel matí ha estat genial fer una visita a les cabretes malaguenyes que d'aquí a un temps seran les productores de la llet per abastir la futura formatgeria d'Urpina.
I no ha faltat el passeig pels voltants de la casa i de la residència amb l'imponent paisatge que té com a teló de fons les muntanyes de Montserrat.
El dinar ha arrencat amb un bon pica-pica i aperitiu per a anar obrint la gana, tot i que d'això no n'ha faltat gens. Entre la visita  a les cabres, la passejadeta, les fotos,... la gana ja estava prou feta !!!
I després ha arribat l'hora de l'adéu. Un adéu que esperem sigui un "a reveure". l'EDN i els alumnes de segon d'integració social en particular, estem immensament agraïts de l'acollida, el tracte i la vivència que ha tornat a suposar un altre cap de setmana a Urpina. Ho recomanem de tot cor a tothom que vulgui viure una experiència relacional, humana, emocional molt potent !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada