diumenge, 7 de juny del 2015

Cursos de formació del CAE

Aquest estiu el CAE ha programat tres activitats formatives adreçades al públic juvenil. La primera consisteix en un curs de Monitors/es d’activitats de Lleure intensiu que es farà del 25 de juny al 12 de juliol. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 14h i 16 a 19h amb una sortida de cap de setmana els dies 11 i 12 de juliol. Per participar-hi és imprescindible tenir 18 anys i tenir l’ESO finalitzada.

També al setembre hi haurà un altre curs intensiu de Monitors/es d’activitats de lleure amb les mateixes característiques que es farà de l’1 al 20. Els dos cursos es faran al Casal de les Escodines.

Per als joves que ja han complert els 16 anys o que els compleixen aquest any però que encara no arriben als 18 hi ha la possibilitat de participar en un curs de Premonitor/a. Aquest curs permet iniciar-se en el monitoratge d’activitats de lleure aprenent diferents tècniques -d’animació, de conducció de grups, de treball en equip- i diferents recursos. El curs es farà al Casal de Joves La Kampana del 6 fins el 17 de juliol, els matins de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30h.

Per a més informació cliqueu en els enllaços o visiteu la web del CAE clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada