dijous, 2 de febrer de 2017

Xerrada sobre el CREDA

Avui, dijous dia 2 de febrer de 2017 hem tingut al nostre centre les logopedes Carme Cabra i Neus Escudé, membres del CREDA dels Serveis Educatius a la Catalunya central del Departament d'Ensenyament, que amablement ens han fet una xerrada o classe magistral sobre l'escolarització dels nens i nenes amb dèficit auditiu.

Han fet un repàs sobre les possibles causes, tipus de sordesa, etc. el treball amb sistemes alternatius o augmentatius de comunicació i, sobretot, sobre experiències viscudes que reflectien el treball que aquest servei dóna en el gran col·lectiu educatiu de les comarques centrals.

Ens han mostrat el procés d'un dels seus alumnes, que justament és de Navàs, des dels 5 anys en que se li fa un implant coclear fins a l'actualitat que ja en té 13. La Neus i la Carme han mostrar vídeos en els quals es veu molt clarament la progressió del noi des de que van iniciar el treball.

A la xerrada hi han participat alumnes de tota la família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.
Des d'aquí agraïm l'amabilitat i la predisposició de la Neus i la Carme per a fer-nos partícips dels seus coneixements i experiència.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada