L'acte d'ahir va ser força institucional (amb presència de tècniques de l'Institut Català de la Dona, el conseller de Serveis Socials del Consell Comarcal del Bages, la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Manresa, regidors de diversos municipis, representats d'associacions de dones del Bages, etc.) però també van tenir un protagonisme total les representants dels dos centres formatius que hem estat el pal de paller del projecte: l'Escola Diocesana de Navàs a través dels treballs realitzats per alumnes del segon curs del CFGS d'Integració Social i, per altra banda, l'IES Guillem Catà de Manresa a partir de la feina feta per alumnes del CFGS d'Animació Sociocultural i Turisme.
A més de l'article esmentat adjuntem algunes de les imatges de la sessió, en les quals destaquen les quatre membres participants de l'EDN, la Judit Alarcón i la seva àvia Loreto Fernández, l'Eva Riveira i la Laura Manuel. A totes elles les nostres felicitacions, tant pels excel·lents treballs realitzats com per la presentació i debat públic que ahir van poder protagonitzat. Enhorabona !!!
Cal dir que a partir dels quatre actes que s'acabaran realitzant (fins ara s'han dut a terme els de Berga, Igualada i Manresa. En breu es farà el de Manlleu), l'Institut Català de la Dona té previst elaborar un documental amb retalls de totes les presentacions fetes i que ha pretès "connectar" la vida i experiències de generacions diverses entre nétes i àvies de les comarques centrals de Catalunya.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada